| | Seiya ile Mamoru ilk sezonda ortaya çıksaydı ne olurdu? | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
usagi seiya Ultra üye

Kayıt tarihi: 23/05/08 Mesaj Sayısı: 4002 Yaş: 17 Nerden: Cehennemdeki arkilerden bir yerden Favori Karakteriniz: Sailor Moon Puan: Ceza Puanı:
 | Konu: Seiya ile Mamoru ilk sezonda ortaya çıksaydı ne olurdu? Ptsi Tem. 21, 2008 4:01 pm | |
| Başlığı sığdıramadım beraber ortaay çıksalardı ve Usagi'nin Mmaoru ile bir geleceği olmasaydı Usagi kime aşık olurdu  |
|
 | |
MİCHİRU&MİCHİRU Katılımcı üye

Kayıt tarihi: 07/06/08 Mesaj Sayısı: 148 Nerden: istanbul Favori Karakteriniz: sailor neptün Puan: Ceza Puanı:
 | Konu: Geri: Seiya ile Mamoru ilk sezonda ortaya çıksaydı ne olurdu? Ptsi Tem. 21, 2008 5:12 pm | |
| çok zor bilemiyorum 
En son MİCHİRU&MİCHİRU tarafından Salı Tem. 22, 2008 2:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
usagi seiya Ultra üye

Kayıt tarihi: 23/05/08 Mesaj Sayısı: 4002 Yaş: 17 Nerden: Cehennemdeki arkilerden bir yerden Favori Karakteriniz: Sailor Moon Puan: Ceza Puanı:
 | Konu: Geri: Seiya ile Mamoru ilk sezonda ortaya çıksaydı ne olurdu? Ptsi Tem. 21, 2008 5:45 pm | |
| Bence Usagi Seiyacığıma aşık olurdu ne de olsa daha renkli biri  :D:D:P:P:P:P |
|
 | |
PRENSES SERENİTY Süper üye

Kayıt tarihi: 18/02/08 Mesaj Sayısı: 1424 Yaş: 24 Nerden: Ankara Favori Karakteriniz: Ay Savaşcısı Puan: Ceza Puanı:
 | Konu: Geri: Seiya ile Mamoru ilk sezonda ortaya çıksaydı ne olurdu? Ptsi Tem. 21, 2008 7:03 pm | |
| Ben hiç sanmıyorum bir geleceği olmasa bile bir geçmişleri vardı ve enin de sonunda yaşadıkları aşkı hatrladıklarında değişen hiç bir şey olmayacaktır bundan eminim... |
|
 | |
usagi seiya Ultra üye

| Konu: Geri: Seiya ile Mamoru ilk sezonda ortaya çıksaydı ne olurdu? Salı Tem. 22, 2008 6:01 am | |
| Ya orada belirtmek istediğim hiçbir bağları olmasa anlamıydı  :D:D:P:P:P:P |
|
 | |

Kayıt tarihi: 07/06/08 Mesaj Sayısı: 148 Nerden: istanbul Favori Karakteriniz: sailor neptün Puan: Ceza Puanı:
 | Konu: Geri: Seiya ile Mamoru ilk sezonda ortaya çıksaydı ne olurdu? Salı Tem. 22, 2008 12:19 pm | |
| haa eğer öyleyse mamoruya aşık olurdu çünkü seiya savaşçıya dönüştüğünde kız oluyo ama mamoru olmuyo |
|
 | |
usagi seiya Ultra üye

| Konu: Geri: Seiya ile Mamoru ilk sezonda ortaya çıksaydı ne olurdu? Salı Tem. 22, 2008 1:57 pm | |
| Bence bu açıdan bakmayın Seiya erkek savaşçıya dönüşünce çıkmayacaklar herhalde ben onu hep erkek gibi bildim ve gözümde de öle kalacak  |
|
 | |

| Konu: Geri: Seiya ile Mamoru ilk sezonda ortaya çıksaydı ne olurdu? Salı Tem. 22, 2008 2:11 pm | |
| sen de zorlaştırdıkça zorlaştırıyosun olmaz ki  ben mamoru diyorum |
|
 | |
usagi seiya Ultra üye

| Konu: Geri: Seiya ile Mamoru ilk sezonda ortaya çıksaydı ne olurdu? Salı Tem. 22, 2008 2:14 pm | |
| Neden zorlaştırmayacak mışım kardeşim savaşırken de sevgili olcak halleri yok bence o bakımdan dedim  :D:D Ayrıca 184. bölümde banyodan çıkıncaki halinde erkek biliyorsunuz  |
|
 | |

| Konu: Geri: Seiya ile Mamoru ilk sezonda ortaya çıksaydı ne olurdu? Salı Tem. 22, 2008 2:16 pm | |
| onu bizde biliyoruz ama usagi ile mamoru savaştıklarında da aşkları daha da artıyo hatırlatiğim  |
|
 | |
| | Seiya ile Mamoru ilk sezonda ortaya çıksaydı ne olurdu? | |
|