Sailor Moon Fan Clup

Türkiyenin En Yeni Sailor Moon (Ay Savaşçısı) Paylaşım Forumu-Tek Yapmanız Gereken Üye Olup Bu Yepyeni Sailormoon Paylaşım Portalına Katılmak
 
SiteSite  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Paylaş | 
 

 Ben Gidiyorum Arkadaşlar

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
usagi seiya
Ultra üye
Ultra üye
avatar

Kadın
Kayıt tarihi : 23/05/08
Mesaj Sayısı : 4002
Yaş : 22
Nerden : Cehennemdeki arkilerden bir yerden
Favori Karakteriniz : Sailor Moon
Puan :
1 / 9991 / 999

Ceza Puanı :
3 / 103 / 10


MesajKonu: Ben Gidiyorum Arkadaşlar   Perş. Haz. 12, 2008 7:29 pm

Arkadaşlar maalesef şu 1 hafta giremeyeceğimi duyuruyorum hoş sevinenleriniz de olacaktır ama Very Happy Bu arada arkadaşlar hepinize sınav için şans diliyorum...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
usagi ile momoro
Ultra üye
Ultra üye
avatar

Kadın
Kayıt tarihi : 05/03/08
Mesaj Sayısı : 3165
Yaş : 26
Nerden : istanbul
Favori Karakteriniz : sailormoon
Puan :
695 / 999695 / 999

Ceza Puanı :
0 / 100 / 10


Karakter Sayfası
RPG İsmi: Miyuka Mitsukuri
Gücü: kristial ışık ve güneş
Krallığı: Güneş krallığı

MesajKonu: Geri: Ben Gidiyorum Arkadaşlar   Perş. Haz. 12, 2008 7:32 pm

aaaaa sınavlarınız vardı dimi bol şans diliyoruz çabuk dön
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
sailormoon-usagi
Moderatör
Moderatör
avatar

Kadın
Kayıt tarihi : 05/05/08
Mesaj Sayısı : 1927
Yaş : 24
Nerden : Moon
Favori Karakteriniz : sailor moon
Puan :
880 / 999880 / 999

Ceza Puanı :
0 / 100 / 10


Karakter Sayfası
RPG İsmi: Usagi Tsukino
Gücü: Ay ışığının Gücü
Krallığı: Moon Kingdom

MesajKonu: Geri: Ben Gidiyorum Arkadaşlar   Perş. Haz. 12, 2008 7:33 pm

aaaa üzüldüm Sad ama kısaymış bir hafta sbsden dolkayı herhalde bende herkese başarılar diliyorum ben girmiycem çünkü lise 1'e gittiğim için.

_________________


Spoiler:
 
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
PRENSES SERENİTY
Süper üye
Süper üye
avatar

Kadın
Kayıt tarihi : 18/02/08
Mesaj Sayısı : 1424
Yaş : 29
Nerden : Ankara
Favori Karakteriniz : Ay Savaşcısı
Puan :
215 / 999215 / 999

Ceza Puanı :
0 / 100 / 10


MesajKonu: Geri: Ben Gidiyorum Arkadaşlar   Perş. Haz. 12, 2008 7:34 pm

başarılar umarım kazanırsın..
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
makatoverei
Popüler üye
Popüler üye
avatar

Kadın
Kayıt tarihi : 12/04/08
Mesaj Sayısı : 950
Nerden : reinin bahçesinden
Favori Karakteriniz : rei hino, makoto kino
Puan :
460 / 999460 / 999

Ceza Puanı :
3 / 103 / 10


MesajKonu: Geri: Ben Gidiyorum Arkadaşlar   Perş. Haz. 12, 2008 7:46 pm

evet başarılar tabi banada başarılar Very Happy neyse çabuk dön kanka ben bu mamoru fanlarıyla ölürüm valla Razz (şaka şaka)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.aysavascisivewinx.azbuz.com
usagi seiya
Ultra üye
Ultra üye
avatar

Kadın
Kayıt tarihi : 23/05/08
Mesaj Sayısı : 4002
Yaş : 22
Nerden : Cehennemdeki arkilerden bir yerden
Favori Karakteriniz : Sailor Moon
Puan :
1 / 9991 / 999

Ceza Puanı :
3 / 103 / 10


MesajKonu: Geri: Ben Gidiyorum Arkadaşlar   Perş. Haz. 12, 2008 8:22 pm

Tabiki hiç girmeyeceğim anlamına gelmiyor çok az gireceğim ama yine de gireceğim merak etme abimle hocam seni korurlar Very Happy Sen onlara selamımı söyle yeter Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
usagi ile momoro
Ultra üye
Ultra üye
avatar

Kadın
Kayıt tarihi : 05/03/08
Mesaj Sayısı : 3165
Yaş : 26
Nerden : istanbul
Favori Karakteriniz : sailormoon
Puan :
695 / 999695 / 999

Ceza Puanı :
0 / 100 / 10


Karakter Sayfası
RPG İsmi: Miyuka Mitsukuri
Gücü: kristial ışık ve güneş
Krallığı: Güneş krallığı

MesajKonu: Geri: Ben Gidiyorum Arkadaşlar   Perş. Haz. 12, 2008 8:27 pm

aşk oolsun çok alındım biz öylemiyiz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
sailor mercury
Moderatör
Moderatör
avatar

Kadın
Kayıt tarihi : 28/01/08
Mesaj Sayısı : 522
Nerden : Merkür
Favori Karakteriniz : Ami-chan
Puan :
510 / 999510 / 999

Ceza Puanı :
0 / 100 / 10


MesajKonu: Geri: Ben Gidiyorum Arkadaşlar   Perş. Haz. 12, 2008 8:30 pm

Sınava girecek arkadaşlarımıza başarılar dilerim... Smile Smile
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
usagi seiya
Ultra üye
Ultra üye
avatar

Kadın
Kayıt tarihi : 23/05/08
Mesaj Sayısı : 4002
Yaş : 22
Nerden : Cehennemdeki arkilerden bir yerden
Favori Karakteriniz : Sailor Moon
Puan :
1 / 9991 / 999

Ceza Puanı :
3 / 103 / 10


MesajKonu: Geri: Ben Gidiyorum Arkadaşlar   Perş. Haz. 12, 2008 8:36 pm

Yok canım daha neler Very Happy Ayrıca hepinize de teşekkür ediyorum arkadaşlar size de başarılar Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
Hoem
Katılımcı üye
Katılımcı üye
avatar

Kadın
Kayıt tarihi : 10/06/08
Mesaj Sayısı : 451
Yaş : 23
Nerden : -_-"
Favori Karakteriniz : sailor moon
Puan :
75 / 99975 / 999

Ceza Puanı :
2 / 102 / 10


Karakter Sayfası
RPG İsmi: Samaire Clemence Calandra
Gücü: Kişilerin düşüncelerini okuyabilir ve onlara hükmeder.
Krallığı: Yoookkk...

MesajKonu: Geri: Ben Gidiyorum Arkadaşlar   Perş. Haz. 12, 2008 9:27 pm

hepinize sınavda başarılar(eee tabi banada) Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
usagi_001
Katılımcı üye
Katılımcı üye
avatar

Kadın
Kayıt tarihi : 14/05/08
Mesaj Sayısı : 204
Yaş : 28
Nerden : Ayin cikdigi mavi derinliklerden
Favori Karakteriniz : kotuleri yok etmek
Puan :
0 / 9990 / 999

Ceza Puanı :
0 / 100 / 10


MesajKonu: Geri: Ben Gidiyorum Arkadaşlar   Cuma Haz. 13, 2008 1:20 pm

bu ne yaaaaaaa hepiniz gidiyorsunuz canikom bari sen gitme Razz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
usagi seiya
Ultra üye
Ultra üye
avatar

Kadın
Kayıt tarihi : 23/05/08
Mesaj Sayısı : 4002
Yaş : 22
Nerden : Cehennemdeki arkilerden bir yerden
Favori Karakteriniz : Sailor Moon
Puan :
1 / 9991 / 999

Ceza Puanı :
3 / 103 / 10


MesajKonu: Geri: Ben Gidiyorum Arkadaşlar   Cuma Haz. 13, 2008 1:49 pm

Yok canım ya burdayım ama eskisi gibi değil 1 hafta sonra yine eskisi gibi olacak sadece bu aralar az gireceğim Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
usagi_001
Katılımcı üye
Katılımcı üye
avatar

Kadın
Kayıt tarihi : 14/05/08
Mesaj Sayısı : 204
Yaş : 28
Nerden : Ayin cikdigi mavi derinliklerden
Favori Karakteriniz : kotuleri yok etmek
Puan :
0 / 9990 / 999

Ceza Puanı :
0 / 100 / 10


MesajKonu: Geri: Ben Gidiyorum Arkadaşlar   Cuma Haz. 13, 2008 2:09 pm

oyle olsun o zaman bend egideceyim az az geleceyim siz olmuyandan sonra kiminle konusucanki Razz
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
usagi seiya
Ultra üye
Ultra üye
avatar

Kadın
Kayıt tarihi : 23/05/08
Mesaj Sayısı : 4002
Yaş : 22
Nerden : Cehennemdeki arkilerden bir yerden
Favori Karakteriniz : Sailor Moon
Puan :
1 / 9991 / 999

Ceza Puanı :
3 / 103 / 10


MesajKonu: Geri: Ben Gidiyorum Arkadaşlar   Cuma Haz. 13, 2008 2:10 pm

Vay valla duygulandırdın Sad Pek sevilmeyen bir insanım ama Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
usagi_001
Katılımcı üye
Katılımcı üye
avatar

Kadın
Kayıt tarihi : 14/05/08
Mesaj Sayısı : 204
Yaş : 28
Nerden : Ayin cikdigi mavi derinliklerden
Favori Karakteriniz : kotuleri yok etmek
Puan :
0 / 9990 / 999

Ceza Puanı :
0 / 100 / 10


MesajKonu: Geri: Ben Gidiyorum Arkadaşlar   Cuma Haz. 13, 2008 2:12 pm

yaaaaaaaa duyqulanma ben seni sevdim ama I love you
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
usagi seiya
Ultra üye
Ultra üye
avatar

Kadın
Kayıt tarihi : 23/05/08
Mesaj Sayısı : 4002
Yaş : 22
Nerden : Cehennemdeki arkilerden bir yerden
Favori Karakteriniz : Sailor Moon
Puan :
1 / 9991 / 999

Ceza Puanı :
3 / 103 / 10


MesajKonu: Geri: Ben Gidiyorum Arkadaşlar   Cuma Haz. 13, 2008 2:13 pm

Ben de seni sevdim valla Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
usagi_001
Katılımcı üye
Katılımcı üye
avatar

Kadın
Kayıt tarihi : 14/05/08
Mesaj Sayısı : 204
Yaş : 28
Nerden : Ayin cikdigi mavi derinliklerden
Favori Karakteriniz : kotuleri yok etmek
Puan :
0 / 9990 / 999

Ceza Puanı :
0 / 100 / 10


MesajKonu: Geri: Ben Gidiyorum Arkadaşlar   Cuma Haz. 13, 2008 2:18 pm

ne guzel sevindim cheers
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
usagi seiya
Ultra üye
Ultra üye
avatar

Kadın
Kayıt tarihi : 23/05/08
Mesaj Sayısı : 4002
Yaş : 22
Nerden : Cehennemdeki arkilerden bir yerden
Favori Karakteriniz : Sailor Moon
Puan :
1 / 9991 / 999

Ceza Puanı :
3 / 103 / 10


MesajKonu: Geri: Ben Gidiyorum Arkadaşlar   Cuma Haz. 13, 2008 2:21 pm

Sevinmene sevindim valla evet arkadaşlar bugünden itibaren beni görmeniz zor olacak maalesef çalışacağım bir yığın konu var biri bana fizik anlatsa çok makbule geçecek Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
usagi_001
Katılımcı üye
Katılımcı üye
avatar

Kadın
Kayıt tarihi : 14/05/08
Mesaj Sayısı : 204
Yaş : 28
Nerden : Ayin cikdigi mavi derinliklerden
Favori Karakteriniz : kotuleri yok etmek
Puan :
0 / 9990 / 999

Ceza Puanı :
0 / 100 / 10


MesajKonu: Geri: Ben Gidiyorum Arkadaşlar   Cuma Haz. 13, 2008 2:22 pm

ah canimmmmm kendini cok yorma tamammi? Wink
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
usagi seiya
Ultra üye
Ultra üye
avatar

Kadın
Kayıt tarihi : 23/05/08
Mesaj Sayısı : 4002
Yaş : 22
Nerden : Cehennemdeki arkilerden bir yerden
Favori Karakteriniz : Sailor Moon
Puan :
1 / 9991 / 999

Ceza Puanı :
3 / 103 / 10


MesajKonu: Geri: Ben Gidiyorum Arkadaşlar   Cuma Haz. 13, 2008 2:23 pm

Tamam yormamaya çalışırım altı üstü 750 soru,7,5 saat çalışma falan Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
usagi_001
Katılımcı üye
Katılımcı üye
avatar

Kadın
Kayıt tarihi : 14/05/08
Mesaj Sayısı : 204
Yaş : 28
Nerden : Ayin cikdigi mavi derinliklerden
Favori Karakteriniz : kotuleri yok etmek
Puan :
0 / 9990 / 999

Ceza Puanı :
0 / 100 / 10


MesajKonu: Geri: Ben Gidiyorum Arkadaşlar   Cuma Haz. 13, 2008 2:27 pm

aydaaaaaaaaaa sakami ediyorsun?
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
usagi seiya
Ultra üye
Ultra üye
avatar

Kadın
Kayıt tarihi : 23/05/08
Mesaj Sayısı : 4002
Yaş : 22
Nerden : Cehennemdeki arkilerden bir yerden
Favori Karakteriniz : Sailor Moon
Puan :
1 / 9991 / 999

Ceza Puanı :
3 / 103 / 10


MesajKonu: Geri: Ben Gidiyorum Arkadaşlar   Cuma Haz. 13, 2008 2:28 pm

Ayda ne demek Question Yok şaka etmiyorum Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
usagi_001
Katılımcı üye
Katılımcı üye
avatar

Kadın
Kayıt tarihi : 14/05/08
Mesaj Sayısı : 204
Yaş : 28
Nerden : Ayin cikdigi mavi derinliklerden
Favori Karakteriniz : kotuleri yok etmek
Puan :
0 / 9990 / 999

Ceza Puanı :
0 / 100 / 10


MesajKonu: Geri: Ben Gidiyorum Arkadaşlar   Cuma Haz. 13, 2008 2:31 pm

ben sasiranda oyle soylerim aydaaaaaaa
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
usagi seiya
Ultra üye
Ultra üye
avatar

Kadın
Kayıt tarihi : 23/05/08
Mesaj Sayısı : 4002
Yaş : 22
Nerden : Cehennemdeki arkilerden bir yerden
Favori Karakteriniz : Sailor Moon
Puan :
1 / 9991 / 999

Ceza Puanı :
3 / 103 / 10


MesajKonu: Geri: Ben Gidiyorum Arkadaşlar   Cuma Haz. 13, 2008 2:32 pm

Tamam o zaman yok ya yine az da çalışıyorum Very Happy
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
usagi ile momoro
Ultra üye
Ultra üye
avatar

Kadın
Kayıt tarihi : 05/03/08
Mesaj Sayısı : 3165
Yaş : 26
Nerden : istanbul
Favori Karakteriniz : sailormoon
Puan :
695 / 999695 / 999

Ceza Puanı :
0 / 100 / 10


Karakter Sayfası
RPG İsmi: Miyuka Mitsukuri
Gücü: kristial ışık ve güneş
Krallığı: Güneş krallığı

MesajKonu: Geri: Ben Gidiyorum Arkadaşlar   Cuma Haz. 13, 2008 2:47 pm

yaaa sorma çok az günde 750 soru ve7,5 saat çok azmış Rolling Eyes
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
 
Ben Gidiyorum Arkadaşlar
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Canım arkadaşıma(Alena'ya)
» Arkadaşlar sizce neler yalan olmuş hayatta?
» Arkadaş Ekleme
» Atasözü ve Deyim Çevirileri
» ARkadaşlar Dizinin su müziği bulabilrmsnzz

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Sailor Moon Fan Clup :: SİTE GENEL BÖLÜMÜ :: HADİ TANIŞALIM-
Buraya geçin: