| | manga ile anime arasındaki farklar | |
|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
usagi ile momoro Ultra üye

Kayıt tarihi: 05/03/08 Mesaj Sayısı: 3165 Yaş: 21 Nerden: istanbul Favori Karakteriniz: sailormoon Puan: Ceza Puanı:
Karakter Sayfası RPG İsmi: Miyuka Mitsukuri Gücü: kristial ışık ve güneş Krallığı: Güneş krallığı
 | Konu: manga ile anime arasındaki farklar Salı Haz. 03, 2008 12:35 pm | |
| evet arkadaşlar bu bölümde manga ve anime arasındaki farkları yazıcaz ben başlıyorum mesela animede kızların toplandığı özel bi yer yok ama mangada oyun merkezinin altında özel bi toplanma yerleri var |
|
 | |
HARUKA-T Prens Endymion

Kayıt tarihi: 23/01/08 Mesaj Sayısı: 1591 Yaş: 19 Nerden: yer altından Favori Karakteriniz: Sailor uranus Puan: Ceza Puanı:
Karakter Sayfası RPG İsmi: Mamoru Chiba Gücü: Gümüş Kristal Krallığı: Ay Krallığı
 | Konu: Geri: manga ile anime arasındaki farklar Salı Haz. 03, 2008 12:51 pm | |
| bikere anime mangaya göre daha gerçekçi ve hareketli ancak mangada animeye göre konulara daha hakim ve sürükleyici _________________  Süpersin Mina-Chan İmza için sağol =) | Spoiler: | | |  teşekkürler sailor_saturn |
|
|
 | |

Kayıt tarihi: 05/03/08 Mesaj Sayısı: 3165 Yaş: 21 Nerden: istanbul Favori Karakteriniz: sailormoon Puan: Ceza Puanı:
Karakter Sayfası RPG İsmi: Miyuka Mitsukuri Gücü: kristial ışık ve güneş Krallığı: Güneş krallığı
 | Konu: Geri: manga ile anime arasındaki farklar Salı Haz. 03, 2008 12:55 pm | |
| evet mangada konular daha anlaşılır animede konular biraz karmaşık |
|
 | |
sailor mercury Moderatör

Kayıt tarihi: 28/01/08 Mesaj Sayısı: 522 Nerden: Merkür Favori Karakteriniz: Ami-chan Puan: Ceza Puanı:
 | Konu: Geri: manga ile anime arasındaki farklar Salı Haz. 03, 2008 2:20 pm | |
| Birinci sezon için birkaç fark: ---Mamoru, manga da bir lise öğrencisiyken anime'de kolejdedir. ---Manga'da Zoicite ve Kunzite gay değildirler ve Nephrite Naru'ya aşık olmaz. ---Hayata geri döndüklerinde senshiler animedeki gibi hafızalarını kaybetmezler. | Spoiler: | | | Bu başlık Manga bölümündeydi. Manga+Anime içeriği olduğundan dolayı Tartışma bölümüne taşıdım. |
|
|
 | |

| Konu: Geri: manga ile anime arasındaki farklar Salı Haz. 03, 2008 2:38 pm | |
| ---Mamoru usaginin ay savaşçısı olduğunu daha çabuk ve kendi öğrenir usagi açıklamaz ---Mamoruda kendi kimliğini usagi bayılınca onu kendi evine götürdüğünde söyler |
|
 | |
makatoverei Popüler üye

Kayıt tarihi: 12/04/08 Mesaj Sayısı: 950 Nerden: reinin bahçesinden Favori Karakteriniz: rei hino, makoto kino Puan: Ceza Puanı:
 | Konu: Geri: manga ile anime arasındaki farklar Salı Haz. 03, 2008 3:19 pm | |
| herkese şuan katılıyorum ve fikrimi söylemek istiyorum manga hiç gerçekçi değil ve insanı bunaltıyor yani beni bunaltıyor sizi bunaltıyor mu bilmiyorum anime de ise HARUKA-T nin dediği gibi daha hareketli bana göre anime göz kamaştıryor (tabi lafın gelişi söyledim  ) |
|
 | |
PRENSES SERENİTY Süper üye

Kayıt tarihi: 18/02/08 Mesaj Sayısı: 1424 Yaş: 24 Nerden: Ankara Favori Karakteriniz: Ay Savaşcısı Puan: Ceza Puanı:
 | Konu: Geri: manga ile anime arasındaki farklar Salı Haz. 03, 2008 3:42 pm | |
| [quote="sailor mercury"]Birinci sezon için birkaç fark:
---Mamoru, manga da bir lise öğrencisiyken anime'de kolejdedir. ---Manga'da Zoicite ve Kunzite gay değildirler ve Nephrite Naru'ya aşık olmaz. ---Hayata geri döndüklerinde senshiler animedeki gibi hafızalarını kaybetmezler.
zoicite ve kunsayt gay değil ki zaten anime değiller farkındaysanız zoicite kadın bir savaşcı zaten..
bu arada; -Haruka ile usagi arasında mangada özel bişiler varken anime de hiç birşeyden bahsedilmiyor... |
|
 | |
sailor mercury Moderatör

Kayıt tarihi: 28/01/08 Mesaj Sayısı: 522 Nerden: Merkür Favori Karakteriniz: Ami-chan Puan: Ceza Puanı:
 | Konu: Geri: manga ile anime arasındaki farklar Salı Haz. 03, 2008 3:56 pm | |
| Hıım... Öncelikle dediğinizi pek anlamadığımı belirtmeliyim. "anime değiller" derken ne demek istediniz? "Animede değiller" mi demek istediniz?
Öyleyse, hayır efendim animede gayler. Hatta birbirlerine aşıktırlar. İşte istersen sana bilgi de sunayım:
Zoicite hakkında
"Zoicite, son derece kibirli, darkafalı ve kadınsıdır. 4.general Kunzite onun hocası ve sevgilisidir. Zoicite, Kraliçe Beryl tarafından Tuxedo Kamen'i öldürmek istediği için öldürülür. Son arzusu güzel ölmektir. Kunzite, Zoicite ölürken onun çevresini çiçeklerle donatır." |
|
 | |
usagi seiya Ultra üye

Kayıt tarihi: 23/05/08 Mesaj Sayısı: 4002 Yaş: 17 Nerden: Cehennemdeki arkilerden bir yerden Favori Karakteriniz: Sailor Moon Puan: Ceza Puanı:
 | Konu: Geri: manga ile anime arasındaki farklar Salı Haz. 03, 2008 5:18 pm | |
| Bence Rei mangada Mamoru ile birlikte değildi ama animede birliktelerdi.(Mamoru ile kimse birlikte olmasın  ) |
|
 | |
PRENSES SERENİTY Süper üye

Kayıt tarihi: 18/02/08 Mesaj Sayısı: 1424 Yaş: 24 Nerden: Ankara Favori Karakteriniz: Ay Savaşcısı Puan: Ceza Puanı:
 | Konu: Geri: manga ile anime arasındaki farklar Salı Haz. 03, 2008 5:59 pm | |
| | sailor mercury demiş ki: | Hıım... Öncelikle dediğinizi pek anlamadığımı belirtmeliyim. "anime değiller" derken ne demek istediniz? "Animede değiller" mi demek istediniz?
Öyleyse, hayır efendim animede gayler. Hatta birbirlerine aşıktırlar. İşte istersen sana bilgi de sunayım:
Zoicite hakkında
"Zoicite, son derece kibirli, darkafalı ve kadınsıdır. 4.general Kunzite onun hocası ve sevgilisidir. Zoicite, Kraliçe Beryl tarafından Tuxedo Kamen'i öldürmek istediği için öldürülür. Son arzusu güzel ölmektir. Kunzite, Zoicite ölürken onun çevresini çiçeklerle donatır." |
demiş evet anime de benim demek istediğim Zoicite 'nın zaten bir kadın olduğu gay olmasına gerk yok yani.Erkek olduğu ile ilgili hiç bir konu geçti mi anime de ? |
|
 | |
| | manga ile anime arasındaki farklar | |
|