|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
sailor mercury Moderatör

Kayıt tarihi: 28/01/08 Mesaj Sayısı: 522 Nerden: Merkür Favori Karakteriniz: Ami-chan Puan: Ceza Puanı:
 | Konu: Uranüs Savaşçısı Paz Mayıs 04, 2008 3:38 pm | |
| Haruka Tenou... Pistlerin hızına erişilmez sürücüsü  . Uzak gökyüzü kralı Uranüs savaşçısı. İlk gördüğümde haliyle ukala ve hatta gıcık bulsam da sonradan değişik bir şekilde kendini sevdiren biri olup çıktı benim için. Ben onu hep bir erkek olarak gördüm ve hep de öyle görmeye devam edeceğim sanırım. Savaşçı halinde etek giyiyor olması fln onu erkek zannetmemden alıkoyamadı beni. O aklıma gelince dıştan buz gibi yüksek erişilmez duvarlarla kaplı ama aslında surları aşmayı başardığında sıcacık yüreği olan bir portre çiziliyor.  |
|
 | |
HARUKA-T Prens Endymion

Kayıt tarihi: 23/01/08 Mesaj Sayısı: 1591 Yaş: 19 Nerden: yer altından Favori Karakteriniz: Sailor uranus Puan: Ceza Puanı:
Karakter Sayfası RPG İsmi: Mamoru Chiba Gücü: Gümüş Kristal Krallığı: Ay Krallığı
 | Konu: Geri: Uranüs Savaşçısı Salı Mayıs 06, 2008 12:04 pm | |
| ahhh ahh benim en sevdiğim en çok değer verdiğim karakter onu okadar çok seviyorumki bukadar temiz bir kalbe nasıl bukadar katı oluyor hiç anlamıyorum bence animenin en oturmuş karakterli kişisi ah bide erkek olsa  _________________  Süpersin Mina-Chan İmza için sağol =) | Spoiler: | | |  teşekkürler sailor_saturn |
|
|
 | |
sailor mercury Moderatör

Kayıt tarihi: 28/01/08 Mesaj Sayısı: 522 Nerden: Merkür Favori Karakteriniz: Ami-chan Puan: Ceza Puanı:
 | Konu: Geri: Uranüs Savaşçısı Salı Mayıs 06, 2008 12:34 pm | |
| Bazı insanlar içinde fırtınalar kopsa da asla bunu belli etmezler... Etmemek için ellerinden geleni yaparlar... Nedendir bilmem, kendilerince bir gurur veya başka nedenler... Haruka da bu tarz insanlardan biri...  Ama işte beni çeken esas özelliği de bu  |
|
 | |
HARUKA-T Prens Endymion

Kayıt tarihi: 23/01/08 Mesaj Sayısı: 1591 Yaş: 19 Nerden: yer altından Favori Karakteriniz: Sailor uranus Puan: Ceza Puanı:
Karakter Sayfası RPG İsmi: Mamoru Chiba Gücü: Gümüş Kristal Krallığı: Ay Krallığı
 | Konu: Geri: Uranüs Savaşçısı Salı Mayıs 06, 2008 12:35 pm | |
| evet bu çok büyük bir yetenek kalbine karşı gelmek gerçekten çok zor gerektiğinde beyni ile hareket ediyor gerektiğinde ise kalbi ile _________________  Süpersin Mina-Chan İmza için sağol =) | Spoiler: | | |  teşekkürler sailor_saturn |
|
|
 | |
sailormoon-usagi Moderatör

Kayıt tarihi: 05/05/08 Mesaj Sayısı: 1927 Yaş: 18 Nerden: Moon Favori Karakteriniz: sailor moon Puan: Ceza Puanı:
Karakter Sayfası RPG İsmi: Usagi Tsukino Gücü: Ay ışığının Gücü Krallığı: Moon Kingdom
 | Konu: Geri: Uranüs Savaşçısı Salı Mayıs 06, 2008 7:40 pm | |
| uranus savaşçısı dıştan sert görünsede onun bence çok iyi kalpi var diye düşünüyorum! |
|
 | |
usagi seiya Ultra üye

Kayıt tarihi: 23/05/08 Mesaj Sayısı: 4002 Yaş: 17 Nerden: Cehennemdeki arkilerden bir yerden Favori Karakteriniz: Sailor Moon Puan: Ceza Puanı:
 | Konu: Geri: Uranüs Savaşçısı Salı Mayıs 27, 2008 3:52 pm | |
| Bence de ama niye bu kadar sert ona da anlam veremiyorum ben daha düne kadar Haruka'yı erkek sanıyordum ama kadın olduğunu öğrenince çok şaşırdım. |
|
 | |
tugcehsm12 Popüler üye

Kayıt tarihi: 06/02/08 Mesaj Sayısı: 961 Yaş: 18 Nerden: Geçmiş Ay Krallığı Favori Karakteriniz: Sailor Moon Puan: Ceza Puanı:
 | Konu: Geri: Uranüs Savaşçısı Perş. Tem. 17, 2008 2:26 pm | |
| Ben erkek olmasını çok isterdim ama senaryo gereği neyse.Haruka sert görünmesine rağman iyi kalpli ve güçlü bir savaşçı.Benim sert görünüşünden yana bir şikayetim yok.Animdeki en sevdiğim karakterleden biri. |
|
 | |
HARUKA-T Prens Endymion

| Konu: Geri: Uranüs Savaşçısı C.tesi Tem. 19, 2008 10:37 am | |
| her nasıl neptün bana göre sailor moonun %50 sini oluştursada şüphesiz bana göre haruka da diğer yarısını tamamlıyorikisi okadar bütünleşmişlerki adeta tek bir vücut haline gelmişlercesine savaşıp tüm herşeyi birlikte yaşıyorlar bence animenin en değerli isimleri uranus ve neptün savaşçısı _________________  Süpersin Mina-Chan İmza için sağol =) | Spoiler: | | |  teşekkürler sailor_saturn |
|
|
 | |
usagi seiya Ultra üye

Kayıt tarihi: 23/05/08 Mesaj Sayısı: 4002 Yaş: 17 Nerden: Cehennemdeki arkilerden bir yerden Favori Karakteriniz: Sailor Moon Puan: Ceza Puanı:
 | Konu: Geri: Uranüs Savaşçısı C.tesi Tem. 19, 2008 10:41 am | |
| Bana göre öyle değil %75 belki daha fazlası Usagi daha sonra kalan kısımın bir çoğu iç gezegen geriye kalan kısım yıldız ışığı en sonra dış gezegen savaşları yani bana göre   |
|
 | |
HARUKA-T Prens Endymion

| |
 | |
|