BÖLÜM 1
Galaxia savaşının üzerinden sadece 1 ay geçmişti.Kızlar artık normal bir hayat yaşayacaklarını sanıyor ve buna inanıyorlardı. Mamoru son yaşanan olaylardan sonra Amerikaya gitmekten vazgeçmiş ve eğitimini tokyoda sürdürmeye karar vermişti. Kızlar lisenin son senesi olduğu için çok sıkı çalışıyordu. Haruka, Michiru ,Setsuna ve hotaru son olaylardan sonra usagilerin evine yakın bir yerde ev tutup orda yaşamaya karar vermişlerdi. Hotaru normal bir şekilde okuluna devam ediyor , Michiru keman üzerine kendini her çalışmasında dahada geliştiriyor , Haruka ise final yarışlarına hazırlanıyordu.Şimdilik herşey normal gözüküyordu. Tabi şimdilik......
...................sabah usagilerin evinde .....................
Luna: usagi uyan okula geç kalıcaksın
Usagi: tamam luna şimdi kalkıyorum ( aksine yorğanı kafasına çekiyo kalkmaya hiç niyeti yok)
Luna: usagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Usagi: sadece 5 dakika daha
Luna: saat 8:15 geçiyor
Usagi: neeeeeeeeeeeeeeee olamazzz yine okula geç kaldım
Luna (sinsi sinsi güler ve içinden): hihi saatin 7:00 olduğunu öğrenince şok olucak neyse usagi saatin 7:00 olduğunu öğrenmeden kaçsam iyi olucak
usagi telaşla giyinir ,saçlarını düzeltir ve büyük bir hızla aşağı iner.
Annesi:usagi sen iyimisin tatlım
Usagi: hayır yine okula geç kaldım.Ben çıkıyorum.
Annesi: ne bi dakika
Usagi:evet anne ne var.
Annesi: saat daha 7:00 okula geç kalmadın merak etme. Seni ilk defa böyle erkan kalkarken görüyorum. Bu büyük bi ilerleme
Usagi duyduklarına inanamaz ve saate bakar.Saat gerçekten 7:00 dir.
Usagi: neeeeeeeeee olamaz saat gerçekten 7:00 olamaz

lunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kızlar dışarıdan:usagiiii
usagi büyük bi şaşkınlıkla dışarı çıkar.
Usagi:kızlar
Kızlar:günaydın usagi
Minako:bugün okula birlikte gidelim dedik

Ami:

evet ve seni almaya geldik.
Rei:

ben senin uyuduğunu düşünmüştüm ama uyanmışsın bu bir ilk usagi ve tarihe geçmeli bence
Usagi:kapa çeneni reiiiiiiii
Rei:ne var yalanmı hıh
Makoto:tamam tamam

hepimiz açız kahvaltı etmedik dimi hadi bize gidip kahveltı edelim ne dersiniz
Usaginin gözleri parlamaya başlar ve :evet hadi gidelim der.
Hep beraber makotonun evine giderler makoto kahvaltıyı hazırlar ,Kızlar masayı kumaya yardım eder ve hep beraber masaya otururlar.Masada konuşulan konu okuldur. Kızlar bu sene ne yapacaklarını konuşuyorlardır.
Ami : yazılılar yaklaştı şimdiden çalışmaya başlasak iyi olur.
Hepsinin kafasında su damlası belirir
Minako:ami senin çalışmana gerek yokki sen çalışsanda çalışmasanda yüksek not alıyorsu
Makoto: evet minako haklı ama aynı şeyi bizim için söylemek imkansız
Rei: evet çok çalışmalıyız.
Usagi o arada tıkınmakla meşguldür ve sadece kafasını sallamakla yetinir.
Bu günlük bu kadar umarım beyenirsiniz yorumlarınızı ve sizinde bunun devamına uygun bi şekilde bölümlerinizi bekliyorum