| Logo Yarışması | |
|
|
EN GÜZEL LOGO | maiko | | 50% | [ 6 ] | Sailor Mercury | | 8% | [ 1 ] | usagi tsukino | | 25% | [ 3 ] | makatoverei | | 8% | [ 1 ] | HARUKA-T | | 8% | [ 1 ] |
| Toplam Oylar : 12 | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
HARUKA-T Prens Endymion

Kayıt tarihi : 23/01/08 Mesaj Sayısı : 1592 Yaş : 25 Nerden : yer altından Favori Karakteriniz : Sailor uranus Puan : Ceza Puanı :
Karakter Sayfası RPG İsmi: Mamoru Chiba Gücü: Gümüş Kristal Krallığı: Ay Krallığı
 | Konu: Logo Yarışması Ptsi Nis. 21, 2008 7:13 pm | |
| Forumumuzda yeni başlatılan logo yarışmasına sizleride bekliyoruz arkadaşlar logolarınızı 775x253 boyutlarında yapabilirsiniz 1. seçilen logo sitemizin üst tarafına konulacaktır logolarınızı bekliyoruz logolarınızı bu başlık altında koyabilirsiiz iyi şanslar ayrıca 1.ye 200 puan+madalya , 2.ye 100 p 3.ye 50 puan verilecektir[/b] İŞTE LOGOLARmaiko- Spoiler:
-
Sailor Mercury- Spoiler:
-
usagi tsukino- Spoiler:
-
[b]makatoverei - Spoiler:
-
HARUKA-T- Spoiler:
-
RESİMLERİ AÇMAK İÇİN SPOİLER YAZISINA TIKLAMNIZ YETERLİYARIŞMAMIZ SONA ERMİŞTİR YARIŞMAMIZI KAZANAN ÜYELER, 1.maiko-->200 puan+madalya 2.usagi tsukino-->100 puan 3.Sailor Mercury , makatoverei-->50 şer puan _________________  Süpersin Mina-Chan İmza için sağol =) - Spoiler:
-
 teşekkürler sailor_saturn
En son HARUKA-T tarafından Cuma Mayıs 09, 2008 6:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi |
|
 | |
sailor mercury Moderatör

Kayıt tarihi : 28/01/08 Mesaj Sayısı : 522 Nerden : Merkür Favori Karakteriniz : Ami-chan Puan : Ceza Puanı :
 | Konu: Geri: Logo Yarışması Ptsi Nis. 21, 2008 10:51 pm | |
| |
|
 | |
angel of dark Süper üye

Kayıt tarihi : 17/04/08 Mesaj Sayısı : 1491 Nerden : ışığın yanından Favori Karakteriniz : usagi Puan : Ceza Puanı :
Karakter Sayfası RPG İsmi: Gücü: Krallığı:
 | Konu: Geri: Logo Yarışması Cuma Nis. 25, 2008 1:44 pm | |
| herkes sadece 1 tane ile mi katılabilir?bunu belirtir misiniz?  galiba isteyen istediği kadar ekleyebiliyor.. 
En son usagi tsukino tarafından Cuma Nis. 25, 2008 5:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
HARUKA-T Prens Endymion

Kayıt tarihi : 23/01/08 Mesaj Sayısı : 1592 Yaş : 25 Nerden : yer altından Favori Karakteriniz : Sailor uranus Puan : Ceza Puanı :
Karakter Sayfası RPG İsmi: Mamoru Chiba Gücü: Gümüş Kristal Krallığı: Ay Krallığı
 | Konu: Geri: Logo Yarışması Cuma Nis. 25, 2008 4:24 pm | |
| bunun ayarlanması çok zor o nedenle olmaz ancak güzel emeğine sağlık _________________  Süpersin Mina-Chan İmza için sağol =) - Spoiler:
-
|
|
 | |
makatoverei Popüler üye

Kayıt tarihi : 12/04/08 Mesaj Sayısı : 950 Nerden : reinin bahçesinden Favori Karakteriniz : rei hino, makoto kino Puan : Ceza Puanı :
 | Konu: Geri: Logo Yarışması Cuma Nis. 25, 2008 4:32 pm | |
| saol  birdahaki sefere ayarlamayı öğrendiğim zaman yaparım  |
|
 | |
makatoverei Popüler üye

Kayıt tarihi : 12/04/08 Mesaj Sayısı : 950 Nerden : reinin bahçesinden Favori Karakteriniz : rei hino, makoto kino Puan : Ceza Puanı :
 | Konu: Geri: Logo Yarışması Cuma Nis. 25, 2008 4:59 pm | |
| öğrendim yaşasın bu olurmu?  bir de bu  |
|
 | |
HARUKA-T Prens Endymion

| Konu: Geri: Logo Yarışması Cuma Nis. 25, 2008 7:09 pm | |
| bravoo çok güzeller HERGÜN BİRİNİ KULLANMAYA KARAR VERDİM _________________  Süpersin Mina-Chan İmza için sağol =) - Spoiler:
-
|
|
 | |
sailor mercury Moderatör

Kayıt tarihi : 28/01/08 Mesaj Sayısı : 522 Nerden : Merkür Favori Karakteriniz : Ami-chan Puan : Ceza Puanı :
 | Konu: Geri: Logo Yarışması C.tesi Nis. 26, 2008 12:39 pm | |
| oylama yapılmayacak, her gün birisi mi kullanılacak yani ??? |
|
 | |
HARUKA-T Prens Endymion

| Konu: Geri: Logo Yarışması C.tesi Nis. 26, 2008 12:41 pm | |
| farketmez sizin kararınıza bakarım ben sonuçta yarışma benim değil  _________________  Süpersin Mina-Chan İmza için sağol =) - Spoiler:
-
|
|
 | |
sailor mercury Moderatör

| Konu: Geri: Logo Yarışması C.tesi Nis. 26, 2008 12:44 pm | |
| şu anda benimki de dahil 3 logo gelmiş zaten.bekleyelim biraz daha gelirse veya gelmezse de oylama yapalım bence. |
|
 | |
HARUKA-T Prens Endymion

| Konu: Geri: Logo Yarışması C.tesi Nis. 26, 2008 12:50 pm | |
| şyuan kullandığımızda benim sizce nasıl ben pek beğenemedimde _________________  Süpersin Mina-Chan İmza için sağol =) - Spoiler:
-
|
|
 | |
sailor mercury Moderatör

| Konu: Geri: Logo Yarışması C.tesi Nis. 26, 2008 2:58 pm | |
| ben sevdim  şu an tam da ona bakıyordum aslında  arka plandaki renk geçişi savaşçı renkleriyle paralel gitseydi diye düşünüyordum ama bu da güzel |
|
 | |
angel of dark Süper üye

Kayıt tarihi : 17/04/08 Mesaj Sayısı : 1491 Nerden : ışığın yanından Favori Karakteriniz : usagi Puan : Ceza Puanı :
 | Konu: Geri: Logo Yarışması Paz Nis. 27, 2008 2:16 pm | |
| ya oylamayla olmicak mı?ben de katılcam bu arada beni de bekleyiin..  |
|
 | |
sailor mercury Moderatör

| |
 | |
abc Popüler üye

Kayıt tarihi : 26/01/08 Mesaj Sayısı : 825 Yaş : 23 Nerden : yokkk Favori Karakteriniz : usagi Puan : Ceza Puanı :
 | Konu: Geri: Logo Yarışması Paz Nis. 27, 2008 4:29 pm | |
| walla mükemmel yapmıssınızzz özelliklede sailor mercury çok güzel olmuşş  ellerinize sağlık bende hemn yapmaya başlıcam demişdimki 3 tane yaptımm umarım beyenirsiniz doğrusu iki tanesinde aynı erçeve ama sizin eleştirinize kaldı     |
|
 | |
sailor mercury Moderatör

| Konu: Geri: Logo Yarışması Paz Nis. 27, 2008 10:06 pm | |
| teşekkür ederim beğenmene sevindim  ben de seninkilerden 2. ve 3. yü beğendim. 1. de arkaya verdiğim efekt çok kalabalık havası vermiş daha değişik olabilirdi diyorum.  |
|
 | |
angel of dark Süper üye

| Konu: Geri: Logo Yarışması Ptsi Nis. 28, 2008 1:36 pm | |
|
En son usagi tsukino tarafından Ptsi Nis. 28, 2008 3:27 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
 | |
HARUKA-T Prens Endymion

| Konu: Geri: Logo Yarışması Ptsi Nis. 28, 2008 2:42 pm | |
| vayy canına bukadar katılım olacağını hiç tahmin etmiyordum evet oylama olacak ama hepsi çok güzel sadece kazanan değilde eğer katılım daha fazla olursa ilk 10 resim veya daha fazlası konlsa ancak 1.olana puan veya madalya verilse daha güzel olmazmıydı sizce 2. ye ve 3. yede ayrı hediyeler mesela 1.ye 200 p 2. 100 p 3. 50 gibi  Bu arada usagi tsukino resimlerin çalınmaması için lütfen imzanı ekle yada forumumuzun olduğuna dair birşey belirt çünkü kullandığımız zaman bir çok çalınma olayları oluyor...Bide maiko şu 2. resmi çok beğendim yukarı koyuyorum ona göre  Yarışma başlamadan koymasamıydım?Ama napıım insan görünce dayanamıyoo  _________________  Süpersin Mina-Chan İmza için sağol =) - Spoiler:
-
|
|
 | |
abc Popüler üye

Kayıt tarihi : 26/01/08 Mesaj Sayısı : 825 Yaş : 23 Nerden : yokkk Favori Karakteriniz : usagi Puan : Ceza Puanı :
 | Konu: Geri: Logo Yarışması Ptsi Nis. 28, 2008 4:08 pm | |
| tabikii koy beyendine çok sevindim  |
|
 | |
angel of dark Süper üye

| |
 | |
abc Popüler üye

| Konu: Geri: Logo Yarışması Ptsi Nis. 28, 2008 4:17 pm | |
| bende yapcam şimdi canım çekti :p |
|
 | |
angel of dark Süper üye

| |
 | |
abc Popüler üye

| Konu: Geri: Logo Yarışması Ptsi Nis. 28, 2008 4:20 pm | |
| evet zaten bende yeni bir yarışma için bekliyodum  |
|
 | |
HARUKA-T Prens Endymion

| Konu: Geri: Logo Yarışması Ptsi Nis. 28, 2008 4:27 pm | |
| - usagi tsukino demiş ki:
- bi tane daha

Wayyyy buda süperr  vala kime oy vereceğime şaşırdım doğrusu şunuda belirtmeliyimki eğerki resimlerin çalınması konusunda lütfen bize haber verin çünkü öbür türlü çalan kişi biz olarak görünüyoruz _________________  Süpersin Mina-Chan İmza için sağol =) - Spoiler:
-
|
|
 | |
makatoverei Popüler üye

| |
 | |
| Logo Yarışması | |
|