sailor_satürn Süper üye

Kayıt tarihi: 16/03/08 Mesaj Sayısı: 1349 Yaş: 15 Nerden: konya Favori Karakteriniz: sailor satürn ve sailor neptune başta olmak üzere diğer tüm, özelliklede outer shensideki karakterlerlere bayılıyorum.Ama ami'ye gfıcık oluom çünkü matematik sevio Puan: Ceza Puanı:
 | Konu: uranüs neptün ve satürnün türkçe saldırıları ses kayması yok C.tesi Eyl. 27, 2008 9:17 am | |
| uranüs neptün ve satürnün türkçe saldırıları ses kayması yok.Ben yaptım acep beğenecek misiniz?
http://video.azbuz.com/video-izle/outer-shensi-turkce/41000000000959983#set:0 |
|
makatoverei Popüler üye

Kayıt tarihi: 12/04/08 Mesaj Sayısı: 950 Nerden: reinin bahçesinden Favori Karakteriniz: rei hino, makoto kino Puan: Ceza Puanı:
 | Konu: Geri: uranüs neptün ve satürnün türkçe saldırıları ses kayması yok Ptsi Eyl. 29, 2008 8:52 am | |
| süper yaaaaaaa harukanın sesini özlemişim vallla  ellerine sağlık  |
|
Hoem Katılımcı üye

Kayıt tarihi: 10/06/08 Mesaj Sayısı: 451 Yaş: 17 Nerden: -_-" Favori Karakteriniz: sailor moon Puan: Ceza Puanı:
Karakter Sayfası RPG İsmi: Samaire Clemence Calandra Gücü: Kişilerin düşüncelerini okuyabilir ve onlara hükmeder. Krallığı: Yoookkk...
 | Konu: Geri: uranüs neptün ve satürnün türkçe saldırıları ses kayması yok Ptsi Eyl. 29, 2008 9:02 am | |
| çok güzeldi cnm ellerine sağlık |
|
sailor_satürn Süper üye

Kayıt tarihi: 16/03/08 Mesaj Sayısı: 1349 Yaş: 15 Nerden: konya Favori Karakteriniz: sailor satürn ve sailor neptune başta olmak üzere diğer tüm, özelliklede outer shensideki karakterlerlere bayılıyorum.Ama ami'ye gfıcık oluom çünkü matematik sevio Puan: Ceza Puanı:
 | Konu: Geri: uranüs neptün ve satürnün türkçe saldırıları ses kayması yok Ptsi Eyl. 29, 2008 9:04 am | |
| |
|
HARUKA-T Prens Endymion

Kayıt tarihi: 23/01/08 Mesaj Sayısı: 1591 Yaş: 19 Nerden: yer altından Favori Karakteriniz: Sailor uranus Puan: Ceza Puanı:
Karakter Sayfası RPG İsmi: Mamoru Chiba Gücü: Gümüş Kristal Krallığı: Ay Krallığı
 | Konu: Geri: uranüs neptün ve satürnün türkçe saldırıları ses kayması yok Cuma Ekim 10, 2008 4:23 pm | |
| sesler çok boğuk ama yinede harikaa _________________  Süpersin Mina-Chan İmza için sağol =) | Spoiler: | | |  teşekkürler sailor_saturn |
|
|
sailor_satürn Süper üye

| Konu: Geri: uranüs neptün ve satürnün türkçe saldırıları ses kayması yok Cuma Ekim 10, 2008 5:18 pm | |
| ya ses kaydı olduğuiçin böylme kaliteli ses için ablamın makinasını kullanıyorum ama ablamdan önce izin koparıp çekicem ondan sonra o bilgisayara atana kadar ohoooooooooooo o yüzden ses kaydı yaptım pluton ve venüsü makinadan çektim ve sesleri harika oldu bence.(ötekilerine oranla) |
|